Uw beveiliging, Onze Prioriteit – Onze Service

Onze 24/7 Servicegarantie

Bij De Beveiligingsfabriek gaat onze toewijding verder dan alleen het leveren en installeren van hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Wij begrijpen dat veiligheid een continu proces is, en daarom bieden wij een service die 24/7 beschikbaar is, zodat jij op elk moment gemoedsrust kunt ervaren.

Remote probleemoplossing

Met onze geavanceerde technologieën streven we ernaar om eventuele storingen of alarmen op afstand op te lossen. Onze beveiligingsexperts monitoren voortdurend jouw systemen en kunnen vaak problemen identificeren en verhelpen zonder dat er een technicus ter plaatse hoeft te komen.

Snelle respons ter plaatse

Als een remote oplossing niet mogelijk is, kun je rekenen op onze snelle respons ter plaatse. Onze gekwalificeerde technici staan paraat om snel naar jouw locatie te komen en het probleem direct aan te pakken. Jouw veiligheid is onze hoogste prioriteit, en we zorgen ervoor dat eventuele issues zo snel mogelijk worden opgelost. Daarom zijn alle techniekers polyvalent opgeleid en scholen zij zich continue bij.

Klantgerichte aanpak

Onze service is gebaseerd op een klantgerichte aanpak. We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een klein probleem of een grotere uitdaging, wij staan altijd voor je klaar.

Proactief onderhoud

Goed onderhoud is cruciaal voor de optimale werking van je veiligheidssysteem. Elk jaar nemen we contact met je op voor controle en onderhoud van je systeem.

 

Extra veiligheid

U kan als aanvulling op uw verbinding van uw inbraakdetectiesysteem met de meldkamer Alert Services (SECURITAS) ook opteren voor een uitbreiding met interventie na alarm en/of videoverificatie. Als marktleider in België en volledig onafhankelijk van installatiebedrijven, is Securitas al meer dan 35 jaar onze vaste partner voor:

  • Meldkameraansluiting
  • Videoverificatie bij alarmsignalen via de meldkamer
  • Patrouillediensten voor opvolging ter plaatse
  • Statische bewaking met erkende agenten

Kies voor Gemoedsrust met De Beveiligingsfabriek

Wanneer je kiest voor De Beveiligingsfabriek, kies je niet alleen voor geavanceerde beveiligingsoplossingen, maar ook voor een betrouwbare partner die altijd voor je klaarstaat. Onze 24/7 servicegarantie zorgt ervoor dat je te allen tijde kunt vertrouwen op de expertise van ons team.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw veiligheid kunnen waarborgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Jouw veiligheid is onze prioriteit, altijd en overal

Voor de 24/7 service kan je steeds terecht op het nummer van onze wachtdienst: 0478 25 91 77

Voor technische bijstand tijdens de kantooruren of commerciële & administratieve aanvragen kan je steeds terecht op de vaste lijn: 056 61 60 68 of via support@debeveiligingsfabriek.be

Scroll To Top