Over ons

Verderzetten van de passie van Bert

Met diepe droefheid namen we in de zomer van 2023 afscheid van de oprichter en zaakvoerder van De Beveiligingsfabriek, de heer Bert Vanden Borre. Zijn passie en toewijding aan het bedrijf waren onmiskenbaar en hebben een blijvende indruk achtergelaten. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden in deze moeilijke tijd.

In het licht van deze trieste gebeurtenis kunnen we aankondigen dat De Beveiligingsfabriek nu een nieuwe koers vaart onder de bekwame leiding van Liesbeth Benoit. Liesbeth heeft het doel om het levenswerk van Bert voort te zetten.

Liesbeth en Bert deelden niet alleen een zakelijke relatie maar ook een persoonlijke vriendschap. Ze hadden een gedeelde visie op het opbouwen van hechte en vertrouwelijke klantenrelaties, gekenmerkt door een mensgerichte leiderschapsstijl.

 

Benoit security

Met trots kunnen we aankondigen dat De Beveiligingsfabriek nu deel uitmaakt van Benoit Security, een familiegedreven beveiligingsgroep met Waregemse roots. Deze alliantie biedt niet alleen een nieuwe thuis voor De Beveiligingsfabriek, maar versterkt ook de gemeenschappelijke toewijding aan hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Beide bedrijven hebben een sterke reputatie opgebouwd in de sector, en samen zullen ze blijven excelleren op het gebied van alarminstallaties, branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking, zowel voor bedrijfs- als privévastgoed en alles wat waardevol is.

We kijken uit naar een nieuw hoofdstuk waarin we de erfenis van Bert voortzetten, gedreven door de passie voor veiligheid en het welzijn van onze klanten. Bij De Beveiligingsfabriek blijven we trouw aan onze roots, terwijl we gezamenlijk streven naar een veiligere toekomst voor iedereen die we dienen.

Scroll To Top